46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

В Резекне уровень безработицы составил 17,49 %

08.04.2016
Фото: LETA
В настоящее время больше всего работников ищут латвийские предприятия, занимающиеся торговлей и автоперевозками, рассказала в интервью "Латвийскому радио" директор Госагентства занятости (ГАЗ) Инесе Калване.

Комментарии (10-20/22)
pilsonis 10.04.2016 11:12
Es laikam gulēju, vai tomēr cilvēki sāka saprast, ka Bartasevica banda neko labu Rēzeknei nav izdarījuši!!!
To pravda 10.04.2016 11:38
Pats smieklīgākais ir tas,ka tevis sarakstītās muļķības,tev pašam liekas kā"vareni domu graudi".Es saprotu,ka interneta troļļa darbs nav viegls,taču ko padarīsi,ja neko citu cilvēks nemāk vai negrib darīt...
То ДартЫньянЬ екс МужЫк 10.04.2016 15:23
Терпила ты а не дЫртаньян. РаботичЕг гороховый. Сам батрачь восьмидесятого уровня. 300 ему не деньги. Савок не по нраву а сам небось стоял за мелнас майзес по часу)) как говорится #батрака видать из далека#
pravda 10.04.2016 18:22
Mne očeņ žaļ čto sredi nas jestj takije idioti kotorim nravjatsa naše sevodnjašneje položenija v Latviji.Eto polnije žopolizi nastojasčevo proviteļstvo kotorim naplevatj na Rezeknenskih žitelej i vcelom na Latviju.Rezekne priobrožajetsa v lutšihju storonu,a proviteļstvo visasivajet poslednije deņgi iz naroda.Ja tože rabotaju dļja Rezekne.Sredi nas hvatajet i bezdarej kotorije ničevo ne delajut i kak paraziti prisasivajutsja i živut za čužoj sčot.Oni umejut toļko pisatj gadosti i vratj,eto luzeri kotorije v žizni ničevo nedobilis ot nih vonjaet za verstu,takih nado davitj kak parazitov i uničtožatj.
999 10.04.2016 18:39
Eto točno pri etom proviteļstve lutše nebudet.Bezrabotica očeņ boļšaja, a otčoti v ES dokladivajut savsem drugije.Toļko ļjudjam ot etovo lutše nestanovjatsja,Žopolizov i luzerov v jamu s derjmom čtob nevonjali i neportili vozduh.Samij boļšoj reiting v Latviji u partiji SASKAŅA, ih poderživajet boļšinstvo žitelej Latviji eto fakt.
To pravda 11.04.2016 08:25
Tātad tu būsi tas,kas šķiros cilvēkus kuri ir"parazīti" un kuri nē,kurus vajag "uničtožatj"un kurus nē? Pēc tādiem paziņojumiem,iesaku aiziet pie psihiatra,kamēr tavas neirozītes nav pāraugušas nopietnākā slimībā... Jā,pilsēta kļūst skaistāka,taču tas ir noticis uz tevis nīstās ES fondu un Latvijas nodokļu maksātāju naudas,kas nepārtrauktu aizņēmumu veidā caur Valsts kasi tiek piesaistīta šiem projektiem.Tas viss rada "vētrainas" attīstības mirāžu,kam nav sakara ar reālo iedzīvotāju labklājību. Tāpēc uzdošu vēlreiz jautājumu.Ko Saskaņa un Bartaševičs septiņos gados ir izdarījuši,lai Rēzeknē mazinātu bezdarbu un cilvēku aizbraukšanu? Atbilde ir-NEKO!
pravda 11.04.2016 09:29
Man žēl ka jūs domājat bērnu dārza līmenī.Paskatieties kas notiek valstī,no 1990-2015.g. Latvija ir zaudējusi 188000 tūkstoši jauniešu tas ir 39% tie varētu būt mūsu speciālisti,bet to vairs nav, paldies mūs Valdībai,tas ir fakts.Un tālāk būs vēl sliktāk,jo valdība nedomā par tautas nākotni tā ir aizmirsta un pamesta uz izmiršanu.Jūs atbalstāt zagļu valdību,tātad esat tāds pats kā viņi parazīts kurš sūc tautas asinis.Bezdarbs ar tādu valdību tikai palielināsies un cilvēki bēgs no Latvijas prom neskatoties atpakaļ jo ar tādu valdību nav nākotnes.
To pravda 11.04.2016 10:10
Uzdošu vēlreiz to pašu jautājumu nedaudz pārfrāzējot. Ko Saskaņa un Bartaševičs septiņos gados,esot pie varas Rēzeknē,ir izdarījuši lai mazinātu bezdarbu un iedzīvotāju aizbraukšanu,tādejādi parādot,ka viņu īstenotā politika ir veksmīgāka par to ko dara valdība? Paskaidro arī,lūdzu,kāda izcelsme ir tavā komentārā minētajiem datiem par "jauniešu izceļošanu".
pravda 11.04.2016 12:04
Jāskatās Latvijas ziņas tur taču runā patiesību par Latvijas degradēšanu un tautas izmiršanu,bēgšanu uz ārzemēm .Rēzeknē celtniecībā arī bija nodarbināti Rēzeknieši tā bija,Rēzekne ar katru gadu top skaistāka un labāka.Bet šodienas nabadzības,bezdarba,izmiršanas stāvoklis ir tāpēc ka mūsu valdība aizmirsa savu tautu.Slikti ka jūs atbalstāt to pašu sliktāko un tos SLIKTĀKOS Zagļus tas ir esošā valdība.
To pravda 11.04.2016 15:11
Malacis!Esi labi pastrādājis,tagad izdrukā savus komentārus un droši dodies uz domi,tur tava "pravda" varen ies pie sirds,un kas zin,varbūt tev pat iedos talonu uz zupas virtuvi...
123
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"