46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Посол США в рамках визита в Латгале встретится с представителями городов Резекне и Лудза

06.06.2016
Фото: gorod.lv
Посол США в Латвии Нэнси Петит сегодня находится с официальным визитом в Латгалию, где вместе с министром обороны Раймондом Бергманисом участвует в мероприятиях марша "Dragoon Ride" 2-го кавалерийского полка армии США и встретится с мэром Даугавпилса Янисом Лачплесисом, сообщили в посольстве США в Риге, сообщает портал DELFI.

Комментарии (20-30/30)
to Dievs Sveti Latviju 08.06.2016 09:24
Jums es skatos ir paraak liels IQ... Piemeram ja man nepatiik ASV, un es to teikshu jebkur un jebkura laikaa, tad uzreiz man ir javacaas uz Krieviju ? Man labaak patiik briiva Latvija, bez citu valstu karaviriem un tankiem. Un ja tev kkas nepatiik brauc uz savu ASV, es pat sametishos tev par bileeti.
to Mihail 08.06.2016 09:35
Я не знаю с кем Вы конечно общаетесь и общались всю жизнь, но в Латгалии все живут дружно и Латышско говорящие и Русско говорящие. Я к примеру отлично знаю язык, но говорю по русски потому что мне так проще. Я говорю по русски, мне друзья отвечают по латышски и мы вместе смеёмся и отдыхаем и не каких проблем. А те, кто не уважают человека из за языка на котором он говорит, дерьмо, а не люди. Людей показывают поступки и отношение к людям, я не язык на котором говоришь. Если на меня смотрят косо и с отвращением из за того, что я стою просто говорю по русски со своей же девушкой или другом, а не с ними, этих людей я могу только обоссать, извините за выражение.
to Mihail 08.06.2016 09:40
Единственное, где я себе не позволяю говорить на Русском это государственные учреждения. И то, если мне самому на встречу не говорят "Здравствуйте". Люди, будьте проще. Государство нас пытается разделить, поссорить, не ведитесь как шавки. Всю жизнь все жили дружно, учились вместе, росли. А тут оказывается, у нас в городе столько ненавистников.
Miša, am 08.06.2016 09:58
Nu jau labāk, ir,tikai nesabojājies.
Dlja Nato 08.06.2016 10:30
vot ti debil . Russkie ne kuda ne lezut . a vot tvoi pindosi , po vsemu miru bazi svoi strojut . Nu tak ebash k amerekosam , tuda pod bok . toka ti nahuj tam ne kamu ne nuzhen budish . vspomnim vremja let 25 nazad , bili zavodi shkoli , ljudi za bugor ne uezhali . vsego vsem hvatalo , a teperj 4to . Davaj li4no vstretimsja , vozle hesburgera i pogavarim . ja tebe istoriju 20 veka pokazhu , 4to tvoi pindosi natvarili
ili 08.06.2016 15:25
cto tam govorit v svoe vremja perezenilis latisi s pusskimi inebilo takovo a seicas gotovi sozrat drug druga a to cto daze dete na tanki usazivali eto lisnee eto govorit o tom cto detei letom necem zanjat a lagerja letnie ocen doro kuda detei
для НАТО 08.06.2016 21:08
Labi, debīlais, varam satikties, pateikšu vienu, es arī savu laiku biju pārkrievojies, un 8gadus balsoju par saskaniesiem, bet noderēja pērkons (barsika teiktais, pielika punktu) es tavus memorialus, iebazišu....... Tu gnīda, tu........ Mm.m,es publikā ieiešu pec1-2 dienām, strādāju, a tu roksti man, sazināsimies.
Kārlis 08.06.2016 21:26
Es skatos, ka visi te ļoti strīdas, katrs ar savu viedokli, bet reālā situācija ir tāda, ka, kamēr latvieši un arī latvieši(es uzskatu, interesanti vai jūs man piekritīsiet, kuri runā krievu valodā neatradīs kompromisu un nesāks sadarboties tikmēr šeit nekas valstī nenotiks, nav runa par to, kas ir labs, gan ASV ir savi mīnusi, gan Krievijai, bet mēs esam Latvija, es saprotu, ka nepatīkami, ka valstī brauc sveši tanki, bet ja mēs paskatāmies no malas, tas kaut ko maina mūsu ikdienā, tas pats ir ar Ukrainais jautājumu, jautājums ar diviem galiem, vienkārši, ja mēs gribam, lai kaut kas tamlīdzīgs Latvijā, tad mēs varam turpināt viens ar otru karot, bet cietēji būsim mēs paši, nevis amerikāņi vai krievi, mēs paši veidojam savu valsti un savu nāciju, ja mēs gribam dzīvot labākā valstī, tad jabūt vienotiem, un daudzos komentāros es tomēr nevēlētos piekrist par PSRS laikiem, jo tomēr tas bija pavisam kas cits un savādāks režīms, proti, totalitārisms, tagad ir daudz, kas ir mainījies un jāiet uz priekšu, no plikas muldēšanas nekas nenotiks, mēs varam tikai katrs sev uzdod jautājumu,ko es esmu izdarījis, lai valsts kurā es dzīvoju kļūtu kaut mazdrusciņ labāka, tāpat par politiku latvijā, diemžēl mums nav zelta vidusceļa, ir Saskaņa un Nacionālā apvienība, bet tā vidusceļa nav, kas spētu visām lietām pieiet ar savu skatījumu, tādas ir manas domas par notiekošo mūsu zemē!
для НАТО 09.06.2016 08:31
Tas jau ne man bija pateikts, bet no kurienes tev tik daudz naidas ? Ko tev izdariija Latvieshi!!! kuri tikai runa krievu valodu ? Ej tad uz ielas, baz visiem memorialus ka tu pateici. vot iz za tadiem ka tu, naida un notiek. imbicils
aleks 10.06.2016 19:18
Slava Russkim. ura ura ura.
123
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"