46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Планируют отремонтировать дорогу от Резекне до Аудрини

29.08.2016
Фото: google maps
Объявлен открытый конкурс на ремонт дорожного полотна автотрассы P36 Резекне-Гулбене (км 3,980 – 12,250) на участке от Резекне до Аудрини, об этом свидетельствует свидетельствует информация, размещенная на сайте бюро по надзору за закупками (БНЗ).
Конкурс на ремонт дороги был открыт Государственным акционерным обществом «Latvijas Valsts ceļi» . Подать заявку можно до 21 сентября не позднее 10 утра.
 
Предполагаемая договорная цена без налога составляет 5 614 209 евро. Срок выполнения работ согласно договору – 300 дней с момента подписания документов.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-4/4)
Др. Гебельс 29.08.2016 15:41
Не особо важное направления, но всё же радует что у нас в районе появится ещё один участок дороги с новым покрытием. А вообще, за те налоги что государство снимает с бедных автоводителей давно уже можно было все наши дороги из мрамора выложить!
Who shot Tupac:)) 29.08.2016 20:08
Sdelajte sdelajte dorogu ato J.Wvarc kogda na audrinskuju zapravku edet alkogolj trebovatj, inogda s dorogi sjezzaet.
Latgaliets 29.08.2016 21:47
Varbūt kāds arī bauda ceļa labumus, tikai ne Rāznas nacionālajā parkā uz a/c Gaiduļi-Ismeri, kur ceļu atbildīgām personām J.Čudarānam, A.Runčam, V.Stirānam.I.Jurānei ar M.Švarcu priekšgalā ir iespēja pasildīties uz valsts un karjeru īpašnieku rēķina, cerību uz ceļa remontu nav, jo sūdzības strādā uz miskasti. Pa doto ceļu ikdien kursē 12 karjeru tehnika un pilsētas KUK automašīnas, līdz ar ko ceļa segums nes tikai savu nosaukumu, jo izlīdzināt to nespēj pat pagasta greiders. Ceļš ir izšķīdis tā, ka tā platums atļauj brīvi braukt četrās, piecās joslās, jo krievu laika segums ir izgrūsts uz malām un cik saprotu drīz tuvojamies pirmajam ogļu slānim. Lietus laikā veidojas tādas bedres, ka tajās pazūd riteņi un pārvietoties pa ceļu nav iespējams pat ar apvidus auto, toties saulainā laikā redzamība no putekļiem 3m, jo grants jau samalts kā pūdercukurs. Uz doto brīdi gaidām kādu nelaimi, jo pārvietošanās uz ceļa ir apdraudēta, nu un tad varēsim plātīt rokas, meklēt iespējamos iemeslus un visus vainīgos. Vēl gribētos jautāt, vai nevar atbrīvot no ceļa nodokļa, jo ceļu es neesmu redzējis braucot pa šo izdzīvošanas taku un piekari a/m mainu divas reizes gadā. Nu bet Latvijas iedzīvotājus aicinu apmeklēt Rāznas nacionālos cūku rakumus, apsolu, iespaidus gūsiet neaizmirstamus....
lapsa 29.08.2016 22:29
visi ceļi ved uz Gaigalavu....vēl virziens Bērzgale vai zinat kāpēc? a tur novada galva brauc Lipuški Makoņkalns pie vienas vietas jo tur nebrauks
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"