46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Медики: число родов в Резекне сокращается драматически быстро

09.01.2017
Фото: LRTV video fragments
Родов в Резекне проходит все меньше и меньше, рассказала Латгальскому региональному телевидения (ЛРТ), врач-неонатолог Резекненской больница Скаидрите Василевска.

Комментарии (30-40/43)
Sirte 10.01.2017 15:20
Paziņa izstāstīja kā viens dakteris 8. marta dienā bērnu kapā aizveda, jo dzemdības pieņēma iereibis. Bet mamma nezina , kas tas ir daktera vainas dēļ.
? 10.01.2017 15:25
комментарии это и есть ответы, почему упала рождаемость в резекненской больнице, почему мамочки предпочитают рожать в Лудзе, Прейли и др. больницах. отношение к "своим" роженицам и к бесплатным видно невооруженным глазом, к сожалению. я не специалист и не возьмусь оценивать квалификацию врачей, но очень хочется человеческого отношения независимо от того, есть у тебя деньги на взятку для врача или нет
Eva 10.01.2017 16:36
Biju dzirdējusi šausmu stāstus un biju jau izdomājusi dzemdēt kaimiņu novadā, bet sanāca tā, ka dzemdēju Rēzeknē, un nenožēloju.Nevienam neko nemaksāju, attieksme bija laba, uzmundrināja. Paldies ārstam Radionovam, kurš izglāba manu mazo, dzemdības bija sarežğītas, bet darīja visu , lai man un mazajam viss ir kārtībā. Paldies liels. Manuprāt, vainīgas arī ir pacientes, jo es slimnīcā atrados ilgu laiku un nedzirēju ne ko sliktu vērstu uz pacientēm, vienīgi to, lai ēd, lai kustas, kas piedodiet ir jādara. Mainiet attieksmi pašas!
saule 10.01.2017 16:38
Visdrošāk braukt uz Jēkabpili, jo manu bērnu pēc ķeizara aizveda, bet es paliku Rēzeknes slimnīcā,jo nevarēja atjēgties pats. Šīs dienas bija vismokošākās psiholoģīskajā ziņā. Nedod dievs to piedzīvot. Jēkabpilī nogulējām 10 dienas, un es 4 bez bērna šeit. Pie mums nav tādas aparatūras un specialiālistu,ja nedod dievs kas noiet ne tā kā gaidīja mamma. Manā gadījuma bērns dzima laikus ar ķeizargriezienu, bet ne tā kā vajagot elpoja. Daudzas mammas pa taisno uz Jēkabpili brauc, tā pasargājot gan bērnu, gan sevi. Bet Rēzeknes ārstus ir janomaina, gan poliklīnikā, gan slimnīcas dzemdību nodaļā. Es priekš sevis izvēli esmu izdarījusi, ne pie viena no tiem vairs negriežos, jo pārāk negatīva pieredze no visiem - paviršība.
везунчик 10.01.2017 19:13
Родила двоих здоровых деток в Резекне. Не платила ни разу.Отношение нормальное. А если не хотите чтоб на вас врачи орали, слушайте и делайте то что они вам говорят.Они отвечают за наши жизни.
123 10.01.2017 20:18
Полиция, которая что бы не случилось-уже заранее говорит, "скорее всего никого не найдем".Врачи, которые "боятся". А вы начните работать и не надо будет "боятся". Вы охре..ли и не стесняетесь даже! Дети, если поумнее все по стопам родителей-в медицинских, а все плачут.Не стыдно?Две мои "бесплатных" беременности погибли. В последний раз рожала за деньги-300 латов только врачу, неонатологу-тоже, за платную палату-тоже, чтобы каждая поломойка не учила бы правилам выживания.ЖАЛЬ, что врачи и полиция понимает только язык денег и связей(
:( 10.01.2017 21:12
Больше негатива чем позитива. Кому где рожать это выбор каждого.первый раз рожала у нас а 2 в Прели это "день и ночь" за 3 только туда.есть и у нас хорошие врачи но деньги решают многое.
Varēlijs 10.01.2017 23:13
Rēzeknes slimnīcā cilvēciska attieksme tikai par naudu.Rēzeknē dzīvoju jau pāri 20 gadiem un pa šiem gadeim nekas nav mainījies,pats lielākais bardaks kādu neesmu sastapis nevienā citā pilsētā :( Ārstu ziņā no desmit - viens normāls,kompetents,ne mantkārīgs un ar cilvēcisku attieksmi,pārējie ir vienkārši ''unikums'',nesaprotu kā tā sanāca ka tā ''elite'' ir salasījusies tieši Rēzeknē :(
Doma 11.01.2017 08:27
Dzemdibu nodala jamaina ierasta attieksme pret dzemdetajam. Preili parspej Rezekni vairakas reizes,jo mediku attieksme burviga,iecietiga. Tiesi tada kadai jabut pret sievieti kad laiz pasaule jaunu dzivibu. Ciena pret sievieti pec butibas ir zelta verta. Diemzel Rezekne dazi mediki pasi sev uzlika kronus. Ari vadiba atsakas redzet un reaget uz sanemtam sudzibam aizbildinoties ka citu nav. Ka tad nav? Ja cits nak to norok. Tada butiba valda Rezekne dzivojosiem cilvekiem.
vezunčikam 11.01.2017 13:36
Lasīt māki? Te skaidri pateica, ka ar vienādu pašas dzemdētājas attieksmi un neko nemaksājot ne Rēzeknē, ne Preiļos, Rēzekne i blakus nestāv Preiļiem. Un ko nozīmē klausīt ārstu? Preiļos, piemēram, tiek piedāvāts, jā, jā, piedāvāts, kādu dzemdību pozu sieviete vēlas izmantot. Protams, ja nav problēmu. Savukārt Rēzeknē ar visu gudro galu (kas Preiļos jau sen bija un ir) pa vecam strādā.
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"