46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Строительство индустриального парка в Резекне подорожало в ходе работ на 70%

Фото: rezekne.lv
В объявленное вначале ноября конкурсе на право проведения дополнительных, непредусмотренных работ в нежилом помещение ал.Атбривошанас 155а, определился победитель, им стало ПО «Latgales būve».

Комментарии (10-12/12)
janka 07.12.2018 14:29
krimināllikuma 177. panta 3. daļas, Krimināllikuma 218. panta 2. daļas un Krimināllikuma 195. panta 3. daļas. Par krāpšanu, ja tā izdarīta lielā apmērā vai ja to izdarījusi organizēta grupa, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Par izvairīšanos no nodokļu vai tiem pielīdzināto maksājumu nomaksas, ja ar to nodarīti zaudējumi valstij vai pašvaldībai lielā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un atņemot tiesības uz noteiktu vai visu veidu komercdarbību vai uz noteiktu nodarbošanos vai tiesības ieņemt noteiktu amatu uz laiku no diviem līdz pieciem gadiem.

Savukārt par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu, ja tas izdarīts lielā apmērā vai ja to izdarījusi organizēta grupa, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz 12 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.
Точно 09.12.2018 11:02
Ой 07.12.2018 05:17
В одном фильме мне очень понравилась и потому запомнилась фраза - только массовые расстрелы спасут Родину! Вот уже как-то было бы и неплохо...
Всё так и есть, въебать около 3 лямов в бывшую кочегарку это уже запредельно даже для саскани, а вот насчет расстрелов мысль очень даже! В любом случае чище будет...
12
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"