46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Новый «Открытый диалог» с Айваром Вилкасте, бывшим директором Резекненской государственной гимназии

14.01.2015
Фото: Video fragments
В новом выпуске программы «Открытый диалог» (от 14.01.2015), Анна Зимеле побеседовала с Айваром Вилкасте, бывшим директор Резекненской государственной гимназии.
В программе:
  • Каким был 2014 год для Резекненской государственной гимназии?
  • Почему Айвар Вилкасте покинул свой пост, не доработав до конца учебного года?
  • Возможно ли объединение Резекненской первой школы и Резекненской государственной гимназии?


 
www.46.lv  

Комментарии (0-10/21)
щсс 14.01.2015 06:54
очень много неправды... где же вы были эти годы,когда не смогли превлечь учеников? А уровень знаний и соответственно оценок за последние пять лет катострофически упал?Да можно говорить о необыкновенной среде гимназии,но школа прежде всего должна давать определённы уровень знаний.И нечего с опущенными глазками кивать в сторону Дрейлинга.
bla-bla 14.01.2015 09:40
Domei jābūt atbildīgai par to, ka nav sniegusi vajadzīgo atbalstu, piemēram, neļaujot veidot proģimnāzijas līmeni un ne tikai. Domes, īpaši Izglītības pārvaldes vadītāja attieksme ir tendencioza (svoi obidi ne možet zabyt kak rebjonok). Ģimnāzijā ir īpaša aura un tur bērni saņem ne tikai izglītību, bet arī sirds inteliģenci. Direktoram un kolektīvam cepure nost, paldies!
Skats no malas. 14.01.2015 09:55
Direktoram taisnība. Uz lielo skolu no malas nenāks, jo ģimnāzijai ir tā īpašā aura, te visi atnāk kā jauniņie, un katrs sevi prezentē no jauna, bez klišejām un savējiem. Ģimnāzija šādā formātā ir unikāla! P.S.Direktor, Jūs esat ļoti korekts, ceru, ka veselība tomēr nav iemesls aiziešanai. Lai tas viss paliek uz Drelinga sirdsapziņas.
Vika 14.01.2015 12:50
Nevajag vainot Drelingu.Vainu jāmeklē sevī.Nevari pavilkt, vietu dod citiem.
Я 14.01.2015 14:12
Очень жаль, уволился знающий, грамотный руководитель. Ломать не строить, объединить можно, а вот основать с нуля не так просто.
S 14.01.2015 14:26
Visu cieņu direktoram! Viņš ģimnāzijai ir veltījis daudzus gadus un tiešām izveidojis otrās mājas gan skolēniem, gan skolotājiem. Ir grti atrast pedaogu, kas papildus direktora u skolotāja amata pienākumiem un ctām ikdinas rūpēm nekad neliedz padomu katram, kam tas nepieciešams un iegaumē praktiskivisu skolēnu vārdus, lai gan citi viņa amata brāļi un māsas pilsēts skolās ir tik nesasniedzami kā valsts prezidents. Visu to labāko Vilkastes kungam, viņa nākošais darba devējs un skolēni būs lielākie ieguvēji!
Anna 14.01.2015 14:41
Direktors pateica visu pareizi! Viss balstās uz reāliem faktiem. Lai Bartaševiča un Drelinga kungi padomā par savu lēmumu divreiz, jo dziļi šaubos, ka vēlāk paši savā REORGANIZĒTAJĀ Valsts ģimnāzijā spēs savākt nepieciešamo skolēnu skaitu! Žēk RVĢ skolotāju un skolēnu, kuriem nebūs šīs iespējas pabeigt mūsu laiku fantastisko Rēzeknes Valsts ģimnāziju! Nekad nenožēlošu par savu izvēli, kas tika veikta un tiem 3 labākajiem jaunības gadiem! Paldies Jums, RVĢ kolektīv, un direktoram Aivaram Vilkastei.
:) 14.01.2015 14:44
Dievs nav mazais bērns un dzīvē viss nāk atpakaļ, Drelinga kungs!
Linda 14.01.2015 14:52
njā, bet kā gan ar tiem, faktiem, ka ģimnāzijā visos eksāmenos nežēlīgi špikoja, un pat skolotāji esot palīdzējuši! bet pat tas nepalīdzēja, un skola nav primajās vietās reitingos!
;;;;;;; 14.01.2015 15:31
Linda, ja jau tu esi tik zinoša, un spēj izvirzīt šadu faktu, tad kur ir tavi argumenti? Kā pamatosi šo nekorekto informāciju? Un kā būtu ja Tu padomātu par to kā ir kad izvelk vidējo artimētisko no 30 vidusskolas skolēnu eksāmenu rezultātiem un kā ir kad izvelk no 60 un vairāk? Visiem labi zināms, ka Rvģ ir lielākā vidusskola pilsētā, uz kuru nāk skolēni ar ļoti dažādām pamatzināšanām un viņiem ir daudz grūtāk pielāgoties un adoptēties jaunajā vidē, tas ir viens no faktoriem kas iespaido Rvģ vidējos rezultātus, jo šinī skolā eksāmenus kartot tiek dota iespēja visiem, neskatoties, ka viņu ne tik labie rezultāti sabojās visas skolas vidējo aritmētisko un par to špikošanu runājot, špiko visi un visās skolās, un to dara katrs skolēns individuāli, atļauju skolotājiem neprasot.
123
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"