46.lv » НОВОСТИ СПОРТА

Спортсмены карате клуба «Сакура» успешно закончили сезон соревнований

Фото: SAKURA
28 мая спортсмены клуба «Сакура» приняли участие в Первенстве города Пскова по карате WKF Тигр Шотокан. В соревнованиях достойно выступили 17 воспитанников клуба в возрасте от 5 до 15 лет.

Комментарии (10-20/26)
А.В 14.06.2017 20:28
Уважаемые злопыхатели!
здесь как раз пишут о всех видах спорта, а не о избранных.
несколько нюансов моей биографии:
1. Спасибо Комару за соревнования, но поверьте 2 тренировки в неделю – это ничто!
2. Спасибо огромное МОЕМУ ОТЦУ, что изо дня в день(часами) занимался мной и вел к победе!!!
3. Добилась я всему благодаря своим усилиям и помощи родителей
И напоследок- статья не обо мне, а О ДЕТЯХ ЗАЩИЩАЮЩИХ ЧЕСТЬ ГОРОДА !!!!!!!!!!!!!!
I. 14.06.2017 22:39
Cilvēki, Jums darīt citu nav ko, kā tikai katru reizi savu negatīvismu uz citiem gāzt. Bērni gūst panākumus-jāpriecājas. Bērni nodarbojas ar sportu nevis sēž pie tv un datoriem visu savu brīvo laiku. Lai Jūsuprāt tie ir mazi panākumi, bet paši esat mēģinājuši iegūt medaļu?! Priekš kam tērēt laiku un savu nepatiku pret treneri paust internetā, acīs bail pateikt?!Ja jau nepatīk cilvēks nepievērs viņam uzmanību, ejiet garām šiem rakstiem par Sakuras kluba panākumiem. Vecāki ir izvēlējušies saviem bērniem treneri un uzticās viņai. Un trenere ir pierādījusi savu profesionalitāti. Ja Jums dzīve nav izdevusies, pareizrakstība nepalīdzēs. Sakuras sportisti malači un trenerei A.Vilčiņskai liels paldies par viņas godīgumu, dabiskumu un profesionalitāti, kas tiek mācīta arī viņas sportistiem!!!
Vietējais 15.06.2017 09:16
А.В 14.06.2017 20:28
Уважаемые злопыхатели!
здесь как раз пишут о всех видах спорта, а не о избранных.
несколько нюансов моей биографии:
1. Спасибо Комару за соревнования, но поверьте 2 тренировки в неделю – это ничто!
2. Спасибо огромное МОЕМУ ОТЦУ, что изо дня в день(часами) занимался мной и вел к победе!!!
3. Добилась я всему благодаря своим усилиям и помощи родителей
И напоследок- статья не обо мне, а О ДЕТЯХ ЗАЩИЩАЮЩИХ ЧЕСТЬ ГОРОДА !!!!!!!!!!!!!!
1.Cik man zināms,tad pie Komariem treniņi notiek 3 reizes nedēļā un viņu klubs ir oficiāli reģistrēts Latvijas Karatē federācijā.
2.Vai drīkst uzzināt kāda karatē josta ir Jūsu tēvam,pretējā gadījumā arī es esmu dzirdējis,ka viss ko Jūs iemācījāties un sasniedzāt ir trenera Komara nopelns un ieguldītais darbs...
3.Un tagad par galveno.Jau astoņi gadi Rezeknes Domes deputāti no Saskaņas braukā uz Pleskavu "dzerstīties",tā sacīt,veidot sadarbības kontaktus.Reāla labuma un jēgas no tā pilsētniekiem nav.Tagad domes funkcionāri atbalstot "Sakuru" jau otrajā braucienā uz Pleskavu,varēs atskaitīties par sadarbību sporta jomā.Bērni aiztāvēja pilsētas godu? Iespējams... Taču trenere viņus regulāri māna,vedot uz vāja līmeņa sacensībām,kur viņi visi praktiski dabū pa divām medaļām,un pēc tam tas viss tiek publiskā vidē pasniegts kā sasniegums.Atveriet beidzot LKF mājas lapu,paskatieties sacensību kalendāru,un aizbrauciet nostartējiet. Tās pāris medaļas ko jūs tur iegūsiet,ilgi gribēsies turēt rokās un kavēties atmiņās. Tās būs īstas...
Irēna 15.06.2017 11:29
Visur tikai viena kritika! Pat šeit jaucam iekšā politiku! Kritizējam, bet likt priekšā ko labāku paši varam? Visur, kur cilvēki kaut cik cenšas un dara obligāti jāiemet kāda darvas karote!
Irēnai 15.06.2017 13:10
Kritika nav par bērnu ieguldīto darbu,bet par to kā "Sakura" publiski pozicionē savu veikumu,kas savukārt var maldināt tos bērnus un viņu vecākus,kas domā uzsākt treniņus kādā no cīņas sporta veidiem.
А.в 15.06.2017 16:01
Посмотрите предидущие статьи в них есть о нашем участии в соревнованиях LKF.
И не вмешивайте политику!
житель 15.06.2017 22:15
Статья не понятно для чего. 27 медалей! Хочется знать, кто их завоевал? Или никак или по подробней....
одноухий кривобоков со стеклянным глазом погоняло красавчик(сумоист-конкобежец и в "Городки &qu 18.06.2017 05:09
Ах !что это за драка ?если даже у очкарика (на фото )
очки целые??? ;) непонятки !
Хоть бы один синяк (на фото)
виден был бы ??А так , Нэ вЭрю !медальки шоколадные походу )))
И тут обман -потому что в пакетике их не 27 шоколадных медалей ,,а 52 штуки !!Во как !)))
"ПоЖелаю вам удачи в бою "
И не остаться с этой ...травой"
Ля - ля ля...
Парам пам-Пам
pravda 19.06.2017 12:34
Komentārs nevis rakstam, bet Dubovskim pārdomām pirms nākamajām vēlēšanām. Droši varat ņemt laukā. Pirms nākamajām vēlēšanām taisīsiet sarakstu, tas ir, vāksiet komandu, pārdomājiet, ko ņemat savā pulkā. Piemēram, šī pati persona- sakuras vadītāja. Pirmsvēlēšanu gaisotnē sevi pozicionēja kā treneri. LR treneris ir cilvēks, kam ir noteikta izglītība. Viļčinskai tādas nav. Tātad- viņa meloja un melojāt arī jūs. Ne velti viņai tik daudz svītrojumu biļetenos. Turklāt vēl no skolas laikiem cilvēki viņu pazīst ne tik baltu un pūkainu kā tiek pozicionēts tiem, kas nezina patieso stāstu. Plašāk redzeslokam iesaku ieskatīties viņas kontā odnoklasniki, tur var atrast viņas komentārus, kas izteikti lamu vārdiem. Vai tāds ir labs treneris? Labs treneris ir paraugs it visā, arī ārpus treniņzāles.
Взгляд 19.06.2017 21:12
Вот на месте тренера А.В стоило бы не писать публичных оправданий, во первых, во вторых .. а просто принять критику и работать над собой, и получить например сертификат тренера, чтобы не давать повода обсуждать себя как псевдотренера в псевдоклубе. Раз уж выдвинулись в публичность, критики не избежать, а если она ещё и на достоверных фактах. Но видимо если не учиться, ничего так не произойдёт. Время сделать выводы.
123
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"