46.lv » ПРОИСШЕСТВИЯ

Министерство благосостояния начало проверку в связи с гибелью девочки из Резекне

18.01.2017
Фото: publicitātes foto
Министерство благосостояния Латвии начало проверку действий социальной службы в связи с трагическими событиями в Резекне, во время которых при пожаре погибла 12-летняя девочка, оставшаяся дома без присмотра взрослых, сообщает портал lsm.lv.

Комментарии (10-20/21)
protams 20.01.2017 08:23
Var redzēt ka G.Arbidāns netiek galā ar sociālās pārvaldes vadīšanu,nevar robežsargs vadīt to nozari kurā neko nesaprot.Viņa vadīšanas laikā daudz nopietnu pārkāpumu ir pieļauts un tas ir nepieļaujami.Un pēdējais ir tas ka ir zaudēta cilvēka dzīvība.Arbidāns bezatbildīgi,neprofesionāli attiecās uz situāciju kuras rezultāts 12.gadīgās meitenes bojā eja.
vīrietis 20.01.2017 09:05
Nu nav kārtībā kaut kas ar to sociālo pārvaldi.Vieni vienīgi skandāli un intrigas, cilvēku pazemošana un apsmiešana.Tikai Rēzeknē gadiem ilgi pansionātā sociālā darbiniece var pazemot kolēģus visās iespējamās formās, pārsniedzot jebkuras ētikas normas un par to nekas.Tur priekšniecība bezspēcīga.
piekritu 20.01.2017 09:08
Pareizi, sen vajzdzeja nomainīt prikšniecibu un atbalsta nodalu vaditaju. Ta ko vini atbalsta ka mazgadigu bernu atstaj vienu. kad tevs slimnicā!
s 20.01.2017 10:03
nav labi priecāties par cita nelaimi, ļausim gala vārdu teikt augstākajai institūcijai.Izvērtēs un viss būs skaidrs
zinu,zinu bet neteikšu 21.01.2017 06:52
Augstāk stāvoša institūcija-BTAI-tur taču visi savējie.Vasiļjeva ar Batari no viena putras katla strēbj.Sociālā dienesta vadībai uzreiz pašiem vajadzēja aiziet prom.Batari vajadzēja atstādināt,lai dokumentus nevilto.Bet kur bija bāriņtiesa,kad meitene viena mājās nakšņoja? Skola ziņoja par to. Kaut kas tur tīrs nav?
izskatīt 21.01.2017 10:07
Deputātiem un Bartaševičam ir jāmaina Arbidāns uz citu vadītāju ar spratni šajā nozarē.Darbā ir jāņem vadītājs ar darba pieredzi un jārīko konkurss.Paskatīsimies kā viņi attaisnos kārtējo reizi Arbidānu,tas protams nav pieļaujams.Arbidāns neatbilst ieņemamajam amatam.
Sledziet 21.01.2017 10:34
Lugums 46.lv slegt komentarus. Mes runajam par 12 gadigas meitenes naavi. A cilvekiem ka tik padiskutet, pavainot un pazemot. Visi pardzivo sho gadijumu, tiem kam vajdzes uznemsies atbildibu. Bet lasit tadus riebigus komentarus gan par soc.dienestu gan par tevu, nav patikami. Tas ir tragisks notikums, kur vienigais ko var darit izteikt lidzjutibu, nevis "mazgat kaulus" visiem. Mirusa berna tevs arii iespejams izlasis so visu, un vinjam domajams nebus patikami. Tapec ludzu 46.lv ja jus liekat tadus rakstus, liedziet iespeju tautas komentet. Lai izskaas kkur citur! Ja ir pretenzijas per soc.dienestu ejiet un sakiet to aciis. Nevis raksties komentaros kur raksta par berna navi. Labklajibas monistrija izvertes atbilstibu un neatbilstibu sociala dienestsa. Bet ne mums par to lemt, ne mes tur stradajam, ne mes esam visas situacijas lietas kursaa. Ludzu 46.lv sledziet komentarus.
Zhalko 21.01.2017 10:40
Zhalk chto vse kto moglibi horosho upravljatj stranoi, uzhe rabotajut taksistimi i pareaherami!!!!
x 21.01.2017 12:42
Ja patiešām skola(kā tiek rakstīts) ir ziņojusi, ka tēvs slimnīcā un sociālā pārvalde neko nav izdarījusi, tad tas patiešām ir noziegums, tā ir nolaidība visaugstākajā līmenī un meitenītes nāve ir šīs iestādes nolaidības dēļ!Visdziļākā līdzjūtība tēvam, lai mūžīgā gaisma debesīs mazajai dvēselītei!
Saprotoss 22.01.2017 14:29
Rakstaa ir rakstits ka skola ir zinjojusi, ka situacija bija parbaudita, bet tevs atteicas no jebkadas sociala dienesta palidzibas. Socialais dienests cik man zinams nevar piespiest cilvekus pienemt vinju palidzibu, bet ja socialais dienests rikotos bez teva atljaujas, tad tas butu pretlikumiski.
123
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"