46.lv » ПРОИСШЕСТВИЯ

На пешеходном переходе в Резекне сбит человек

26.01.2017
Фото: иллюстративное фото
Госполиция сообщает о дорожно-транспортном происшествии, в котором пострадал пешеход. 24 января, в 19:00, на аллее Атбривошанас в Резекне был сбит мужчина 1995 года рождения.

Комментарии (10-14/14)
Raimis 28.01.2017 11:31
Neesmu pārliecināts, ka tieši šo avāriju redzēju. Bet stāvēja neliela automašīna pretī Hesburgeram, bija policija un ātrie. Luksofori darbojās. Kurš vainīgs - policija noskaidros, jo varēja gan gājējs kā aizmidzis uziet uz ielas pie sarkanās gaismas, vai arī autovadītājs analoģiski pie sarkanās gaismas šķērsot krustojumu un notriekt gājēju. Mani nesen šoķēja viens ķēms ar "BMW", kas brīdī, kad es mierīgi bremzēju pirms gājēju pārejas uz Stacijas ielas, lai dotu ceļu gājējam, sāka mani apdzīt pa pretējā virziena kreisā pagrieziena nogriešanās joslu, neskatoties, ka bija gaišs, gājēju pāreja pārredzama, un gājējs bija gara auguma vīrietis, kuru mana automašīna nu nekādi nevarēja aizsegt šī idiota skatam. Labi ka gājējs paspēja šķērsot arī viņa joslu. Ja ietu bērns.... man mati sacēlās stāvus no šādiem "manevriem".
m0wiks 30.01.2017 06:30
pie mus rezekne ir viena liela problema ,un zhel ka cilveki mums tadi mirstowi gajeji kuri nevar dazhereiz aizie lidz luksoforam vai gajeju parejai un tik wkerso ielu kur pagadas vis biezhak uz Adbrivowanas alejas iznemot protams wo gadijumu.jautjums :vai tad nav speka 50.metrus aiziet lidz luksoforam?zhel ,ka nedzivojam Amerika kur luksofori un gajeju parejas 1.km radiusa
port to port 30.01.2017 06:34
musu tauta ir jaudzina un ne tikai autovaditajiem jaiek sodus par satiksmes neieverosanu ,bet ari gajeiem kuri to neievero un tad bus ,laba audzinaana -))
port to port 30.01.2017 06:36
musu tauta ir jaudzina un ne tikai autovaditajiem jaiek sodus par satiksmes neieverosanu ,bet ari gajeiem kuri to neievero un tad bus ,laba audzinaana -))
12
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"