46.lv » АКТУАЛЬНО

Реорганизация Польской школы: в этом году, скорее всего, нет

19.01.2017
Фото: publicitātes foto
В редакцию портала 46.lv обратились взволнованные родители учеников Резекненской Польской государственной гимназии (РПГГ). По их словам, в школе волнуются за дальнейшую судьбу учебного заведения, так как его, в скором времени, покидает директор. Родители переживают, что прозвучавшая на неофициальном уровне информация, о том, что РПГГ могут объединить с Резекненской государственной гимназией и Резекненской начальной школой, станет реальностью.

Комментарии (10-20/43)
03 20.01.2017 07:00
4 школа-это сегодня прежняя 4 плюс вечерняя!Когда Гайлис понял что это навсегда-бегвюал от Дубовского как чёрт от ладана-не еюнвдо нас защищать,оставьте уважаемыйй депутат нас в покое!! А про объединение польской-выдумка Патриотов!!
Поляк 20.01.2017 09:57
И про 4 школу это тоже выдумки были... вначале. Помню, как все отпиралась, а потом хоп и закрыли сруднюю школу. Скоты это Согласие! Лицемерные твари
совесть 20.01.2017 11:19
Коментарии-ужас !
učeņikam un viedoklim 20.01.2017 13:21
učeņik, ja jau tā poļu skola tik laba, tad kāpēc tu pareizi rakstīt nemāki? Kļūda kļūdas galā. Un no mūsu klases veseli divi dvoišņiki uz poļu skolu aizgāja, saņēma atplestām rokām. Cik zināms, tie nav pirmie problemātiskie skolnieki, kurus poļi skola pieņem. Viedokli, kur tad tie poļu skolas audzēkņi ir pretī citiem? Ar pīpēšanu turpat blakus skolai? varbūt arī ir radīta mājas sajūta, taču ne līmenis zināšanās. A pa kādam gudram katrā skolā atradīsies, gan jau poļu skolā ar.
Lasītājs 20.01.2017 13:32
Ai-ai... "kurus poļi skola pieņem." un vēl " skolai? varbūt arī ir radīta" ... labs līmenis... Bet ar kritiku viss OK :)
???????? 20.01.2017 13:36
нормальные коментарии
М. 20.01.2017 15:07
Одни сплетни и провокации, тотальные глупости. А про некоторые комментарии вообще стоит промолчать. Я считаю , что возможен такой вариант- смена директора , но уж не объединение с гимназией или начальной , ибо между этими учебными заведениями связи никакой. Полнейшие глупости.
! 20.01.2017 15:28
не бывает дыма без огня, не с пустого места это пишут люди, и причем тут провокации и сплетни.Все берется из жизни
Rpvģ absolvente 20.01.2017 18:30
Tas, kurš neko nezina, tad lai lūdzu neko nerunā.. Ar godu esmu absolvējusi skolu un nav kauns par to stāstīt arī valsts mērogā, jo skola vienmēr ir bijusi un ir konkurētspējīga, neuzskata, ka tā ir problēma, ka tiek pieņemti "dvojišņiki", tas tik nozīmē to, ka direktore un dārgie skolotāji uzņemas šo nastu un ļauj tomēr sasniegt vēlamo, jo katrs skolēns ir svarīgs, katram bija veltīta uzmanība, lai iemācītu nepieciešamo mācību vielu, ja to, kāds bērns nevēlējās, tā jau viņa problēma un tādu pietiek visās skolās. Nezinu nevienu skolu, kur Tu tik mīļi un sirsnīgu esi sagaidīts, neatkarīgi no tā vai ir parastā ikdiena vai absolventu vakars. Te tik var klanīties direktores un skolotāju priekša par gūtām iespējām, zināšanām un tā pat, par labi teikto vārdu, kad tas bija nepieciešams.
Saša! 20.01.2017 18:39
Man ir ar ko salīdzināt! Poļu skola ir viena no labākajām pilsētā. To ko gvelž daži no komentētājiem ir tikai pupu mizas, esmu pārliecināts, ka nevienam no viņiem nav augstākas izglītības, kuru ieguvuši ar savu prātu un zināšanām. Vismīļākā, visskaistākā, visdraudzīgākā skolēnam....u.t.t.Lieliski skolotāji, draudzīga atmosfēra, augsts izglītības līmenis! Vienā otrā krievu skolā tā arī gribētos ar slotas kātu dažam labam PEDAGOGAM iejaukt, kur vēl no padomijas laika ir saglabājies mācīšanas un audzināšanas stils, stils kas kropļo ne tikai smadzenes, bet arī likteņus...Ja reorganizēs šo SKOLU- šiem pilsētas ļautiņiem un varai ticība zudīs simtos pilsētnieku, kuri kaut cik saprot, kas notiek...
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"