46.lv » АКТУАЛЬНО

Интриги больше нет: Я.Кришанс «за» объединение поликлиники и больницы

02.11.2015
Фото: 46.lv
На состоявшихся сегодня комитете по культуре, образованию, спорту, здоровью, социальным и трудовым делам и финансово-бюджетном комитете, депутаты рассмотрели вопрос об объединении ООО „Rēzeknes slimnīca”  и ООО„Rēzeknes veselības aprūpes centrs”. Результат – полная и безоговорочная поддержка.

Комментарии (10-13/13)
'med.darbinieks 03.11.2015 15:31
Visu šo laiku ,kamēr gāja runa par apvienošanu Krišāna kungs bāza kolektīvam ausīs vati,apliecinot ,ka viņš būs tas,kas nepieļaus apvienošanu,stāstot visiem kā viņš karo ar Bartaševiču,bet tagad pats pirmais iesvieda plinti krūmos.Visu kolektīvu pārdeva par amatu valdē!!! Sūda brālis,Kolektīvais fui!
es 03.11.2015 20:52
Man patiešām kauns- mūs uzskata par bezvērtīgiem stulbeņiem, ar kuru rokām var manipulēt, bet domājot tikai un vienīgi par savu labumu.Tauta, nu neesiet ar īsu atmiņu pēc nepilniem diviem gadiem!Gribas pajautāt krišānim- ko tu darīsi, ja Bartaševičs nenonāks pie varas?Vai taviem saldajiem meliem kāds noticēs?
Doma 06.11.2015 19:27
Ja Krisitis tiesam butu gudrs, tad taja laikā, kad bija slimnicas valdes p.i.vai ka tur vinu deveja butu pareizi izspelejis kartis, tadag butu vienigais slimnicas un poliklinikas valdes parstavis. Vins ka bija gara auguma mizejs ta ari palika. Vel runa kad savai zeltenitei piespeleja labu aparatu, lai pelnities, kuru smuki norakstija no vienas bilanses uz otru,tas ari esot akis aiz kura var to piekart pie kauna stab a. Dievpaligs trijotnei so iestadi virzit uz liela kunga planu sasniegsanai. Vai east dzirdejusi par lielo slimnicu apvienibu? Ak,tad pas Katie Preilu slimnicas likteni. .....
12
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"