46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Мэр Резекне: объединение поликлиники и больницы - это сплошная головная боль

07.04.2015
Фото: Video fragments
Объединение поликлиники и больницы сплошная головная боль, так как люди всегда против нововведений и перемен, отметил мэр Резекне Александр Барташевич в интервью Латгальскому Региональному телевидению.
 

Комментарии (10-18/18)
Lapsene 09.04.2015 13:10
Znajem horoseje sredstvo ot golovnoj boli MERA - nelez k poliklinike i ne budet bolet golova.
Jautājums? 09.04.2015 13:14
Kādus resursus pilsētas dome iegulda poliklīnikā? Varbūt ir kas ieguldīts poliklīnikas attīstībā no domes līdzekļiem? Cik man zināms nav nekā? Tikai no slimnīcas nevar saņemt naudu par celtniecību firma Latgalij tāpēc cer uz poliklīnikas naudu.
Džons 09.04.2015 13:16
Lai Rimša ekonomē līdzekļus slimnīcā - nafig 2 valdes locekļi, lai tinās prom - lūk līdzekļu ekonomja par kuru viņa tā uztraucas. Tāpat cik zinu uz darbu iet 3 reizes nedēļa pa 2 stundām a naudiņu saņem ohohooo par pilnu slodzi.
BARTAŠEVIČU 09.04.2015 13:17
A što mnenije ļudej eto ne argument? Toļko v viborah mnenije ļudej važna? Nado KNAB vizvatj .
Rimša 09.04.2015 16:09
A ko Jums Rimša tik sliktu nodarījusi? Tas, ka marita zeltiņa bez jebkādas saprašanas ielikta par valdes locekli un savējos tādus pašus nesaprašas velk pie siles, nevienu neuztrauc?
klīnika 12.04.2015 02:40
Tā visa ir tukša iršana, bez seguma. Ja mēram ir vajadzīgs iedzīvotāju viedoklis vai vispār kāds saprātīgs spriedums par to visu, tad vajag publicēt abu iestāžu budžetus ar visām sadaļām, kur līdzekļi tiek izdoti un blakus alīti ar aprēķinu, cik paredzēts ekonomēt konkrētajās sadaļās pēc apvienošanas ar paskaidrojumu kāpēc tieši tā. Abas iestādes saņem valsts un /vai pašvaldības līdzekļus tātad, sekojot labajai praksei attīstītajā pasaulē, tam visam ir jābūt pieejamam šādā veidā. Pats apvienot neredzu jēgu, tad sanāk, ka tiks optimizēts speciālistu un iekārtu skaits un vajadzības gadījumā bizo no vienas iestādes uz otru. Piedevām, cik zināms, abās iestādēs ir ambulatorie pakalpojumi un par pacientu trūkumu nevar sūdzēties. Tieši otrādi - speciālisti raujas vairākās slodzēs, speciālistu trūkst un algas arī vajadzētu pielikt.
jasno 14.04.2015 09:31
ezim skaidrs, ka mēra ģimenes firmai slimnīca parādā, bet poliklīnikā tūlīt saņems Eiropas naudas atmaksu par remontu, un tai jāaiziet LATGALIJAS KONTĀ
Poliklīnikai 16.04.2015 08:14
Lai aizstāvētu savas intereses nepietiek ar zobu kladzināšanu .Krišānam kā uzņēmuma vadītājam būtu jāieņem skaidra pozīcija jo sēdēt uz diviem krēsliem dirsa šim vārga.nevar vienlaicīgi riet par poliklīnikas likteni poliklīnikā un izrādīt cik šis lojāls Bartaševičam domē..laipotājs labsun šāda divkosība var izrādīties visai tragiska...poliklīnikai atliek noturēties jo no apvienošanas nekas labāks jūs nesagaida-fondu izlīdzināšana,izmaksu optimizācija algu samazinajums,īres maksas pārskatīšana,Bartasevicu klana remontu uzsākšana un naudas izpumpēšana,piespiedu kredītu ņemšana,,,,shēmasun galīga nabadzība gala rezultātā..sāciet vākt reizē parakstus par mēra gāšanu.tasir risinājums pilsētas problēmu novēršanai..
12
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"