46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Танцевальная студия DynamicHit сняла клип (видео)

29.04.2015
Фото: Facebook
Танцевальная студия  DynamicHit сняла свой первый видеоклип, чтобы пригласить жителей и гостей города на концерт под красивым названием «I NEED... YOU», который состоится 8 мая в 18.00 в Латгальском посольстве ГОРС. 

Комментарии (20-27/27)
Март 01.05.2015 00:20
Круто! мне нравится этот клип. стильный, танцевальный.Отличнейшая постановка клипа,как и сама песня! Если что-то кому-то не нравится, оставьте этот видеоклип без своего внимания:)
Витаутас 01.05.2015 23:45
Оригинальный клип!Супер исполнение!Здорово, молодцы́!
svet7cvet 02.05.2015 10:10
Я в полном восторге от самой идей, неговоря уже о клипе!Такое разноцветие на фоне ещё только пробуждающейся весны!!!Ребята,вы - просто молодцы, настоящие артисты, словно танцующие карамельки подсластили мой утренний кофе!Спасибо вам!!!!! Жаль, что клип короткий. Даёшь ещё!!!!!
svet7cvet 02.05.2015 12:35
Для wmaf:Твой первый комментарий считаю крайне неудачным.Зачем вообще делать то, что однажды уже кто-то сделал? И давать советы по поводу того,что надо было делать, а что не надо, думаю, не стоило.Ты сам-то сделал что-нибудь для того,чтоб люди за тебя порадовались?
jjj 04.05.2015 16:29
labi būtu ka Diāna pati mācītu vairāk nevis viņas vietā kaut kās zēns pārsvarā vadītu nodarbības kurš liek pārsvarā atspiesties nodarbību laikā un šo to no sporta. Šī klipa grupa ir pati labākā un arī tāpēc var klipu veidot jo visi šie bērni ir balles deju dejotāji un jau iemācīti tur,diemžēl citiem tā nesanāk jo nav balles deju dejotāji, nu bet vienalga paldies, ir kaut ar ko bērnam nodarboties.
Diana G 07.05.2015 01:15
Cien. dejotājas (-a) mamma, šo zēnu sauc Roma un viņš ir ļoti talantīgs horeogrāfs un dejotājs. Dejotājiem ir jāmāk apgūt dažādas horeogrāfijas un Jums jāpriecājas,ka viņus māca 2 pedagogi nevis viens ;) Tā ir lieliska iespēja attīstīt deju prasmes!Visas grupas ir manā vadībā, neviena deja netiek veidota bez mana padoma, atbalsta un uzraudzības. Deju grupā SPARKLE dejo vairāk nekā 20 dejotāju ,no kuriem tikai četri ir sporta deju kluba VIVA dejotāji. Pārējie dejotāji savu līmeni ir sasnieguši pateicoties mērķtiecībai un neticami smagam darbam. Pie tam, mēs nedejojam sporta dejas , bet mūsdienu deju ,kura aptver sevī hip-hop, jazz, show dejas elementus.Ne katrs to var apgūt. bet paldies par Jūsu komentāru ;)
Inta 09.05.2015 19:39
par D.Garančas komentāru. Varbūt tas Roma ir arī labs dejotājs, bet ne deju mācītājs un kā Jūs uzskatāt pedagogs.Manam bērnam arī nepatīk viņa deju pasniegšana un mācīšana,cik es zinu tas nepatīk vairākiem.Jā,ir lieliska prasme attīstīt deju prasmi un iemācīties tad kad vada pati Garanča, bet ne zēns Roma.Diāna, māciet dejot Jūs, Jums lieliski sanāk.Paldies.
123
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"