46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Мэр Даугавпилса: Резекне так и не дождался Китайских инвестиций

20.09.2016
Фото: nasha.lv
Мэр Даугавпилса Янис Лачплетис, отвечая на вопросы слушателей в эфире радиостанции «Алиса+», отметил, что Резекне существенно отстает в экономическом развитии от возглавляемого им города.
Позвонившая в прямой эфир слушательница поинтересовалась, почему в Резекне, а не Даугавпилсе обсуждается постройка завода подшипников, на что Янис Лачплетис иронично заметил, что все крупные заводы Резекне уже закрыты.
 
«Вот как раз у нас ЗПЦ (Завод приводных цепей – прим.ред.) работает, а вот в Резекне и «Рэбир» и завод молока, и доильных аппаратов – ничего не работает. Про подшипники не скажу, слышал там пару лет назад порядка 100 млн. из Китая должны были привезти, но пока не одного цента не видел. Да и уровень безработицы у нас практически на 50% ниже», - отметил руководитель Даугавпилского городского самоуправления.
 
Напомним, что на 31 августа, уровень зарегистрированной безработицы в Резекне, составил – 15%, что является рекордным показателем среди девяти городов республиканского подчинения.
 
www.46.lv  

Комментарии (0-10/24)
Линда 20.09.2016 08:00
Да мы еще и рекордсмены по тарифам на коммунальные услуги! Это так по-резекненски под предлогом заботы о горожанах сдирать с них три шкуры! Господа, есть еще резерв для повышения. Вперед, Межалс, Спичс, Спрадзенко! Спасибо, Дума, за вашу обещанную социальную политику.
01 20.09.2016 08:12
Očerednaja predvibornaja grjaz ļitj vso čto možno na svojego oponenta.A skoļko jesčo budut pridumivatj i lgatj čtob toļko očernit svoih konkurentov i kandidatov drugih partij.Pisari posmotrite na sebja vi brevno v svojom glazu ne videte a v čužom sarinku hotite naiti, vi upali niže plintusa,ne vse konečno no hvatajet.Boh vam sudja za vaš poganij jazik,rano ili pozdno vam vozdastsja toj že manetoj.Ostalnim vsem udači ,zdarovja i budte zdravomisljasčimi ljudmi nepodavaitesj obmanu i ogovoram,dumaite golovoj vibiraite serdcem.
резекне 20.09.2016 08:21
Да лучше бы этот товарищ за свой город отвечал,такой разрухи ,как сейчас в Д-рилсе не было никогда,при его предшественниках. А посмотрите список рейтинга от Агенства развития по привлекаткльности инвестиций.Где там Д-пилс,ниже Реэекне.ПОЗОР.Позор
ро 20.09.2016 10:32
Нам саша в Резекне не только китайцев обещал,и новую волну и АЭС.Наверно за вход в экономическую зону есть тариф 250 000 евро?Возможно китайцы и не поняли за что с них хотят денег взять.И поехал китаиц со своим заводищем в Новгородскую область.
РЕЗЕКНЕНКА 20.09.2016 12:43
ЛУЧШЕ смотри господин Лачплесис свой город, а не лезь куда не надо! Вы столько не сделали для своего города, сколько сделано у нас! Жителей побольше у вас вот и берете верх, а так вам хвастануть то нечем! А.....выборы идут, вот и начинаете туфту гнать!
abe 20.09.2016 13:09
Всё ему наш город жить спокойно мешает, видимо зависть и ничего больше. Барташевичу накакать и на Даугавпилс и на Лачплесиса,а этому всё неймётся :D
Nu jā! 20.09.2016 14:06
Muļķības viss, ko viņš runā! Žēl, ka mums ir tāda līmenī politiķi. Starp citu Rebīrs strādā, kā arī citi daudzi uzņēmumi, un tas ir pilnīgi normāli, ka invēstori interesējās par kaut ko un tad pārdomā, jo an likumdošanas izmaiņas gan arī citi faktori, kas viņiem ir svarīgi, ietekmē lēmumu. Gadās, ka arī vairākus gadu uzņēmēji apsver iespējas. Es nesaprotu vienas pašvaldības tādu politisko greizsirdību attiecībā pret citu pašvaldību. Normāli būtu, mēs priecātos par kaimiņu veiksmēm. Neesmu Bartaševiča fans, bet ir mums gan festivāli, gan uzņēmēji, gan arī pilsēta piemērota patīkamai dzīvošanai kopā ar ģimeni. Beidziet jau sūdzēties un sāciet priecāties!
To abe 20.09.2016 14:47
Tieši tā,Bartaševičam ir "nakakatj" ne tikai uz Daugavpili un Lāčplēsi,bet arī uz Rēzekni ar visiem tās pamuļķiem,kas tāpat viņu pārvēlēs.Kas ir izdarīts investīciju piesaistē astoņu gadu laikā? Nekas!Ir ienākusi viena granulu ražotne ar padsmit darbavietām,un tas arī ir viss... Ir pabeigti Vjakses "izbīdītie" projekti,pret kuriem Saskaņa bija kategoriski pret,taču tagad to pasniedz kā savu lielāko sasniegumu. Astoņu gadu laikā Bartaševiču "klans" ar pietuvināto loku ir pieblīdis no naudas un nekaunības.Un brīžiem tas kļūst traģikomiski,kad mēra brālis jau nezin kā "iznesties",un savas privātmājas pagalma centrā uz melna marmora pamatnes uzslien baltu ērgli,tajā pašā laikā pie ielas TRĪS mastos pland noskranduši karogi.Nekas izflīzēs bedri(atklāto baseinu)pa miljonu,pietiks i karogiem ,i veselai ērgļu saimei pagalmā. Ventspils domē vesela nodaļa strādā tikai uz investīciju un investoru piesaisti.Un par rezultātiem regulāri dabū pasvīst pie Lemberga uz paklāja.Rēzeknes gadījumā tas ir absolūti nevajadzīgi,jo pārvēlēšanas formula ir gaužām vienkārša.Viena kategorija savu balsi atdos par dažādiem pabalstiem,citiem pietiks ar grandioziem pirmsvēlēšanu bezmaksas koncertiem ar uguņošanām,nu bet ja koncertos vēl paspīdēs kāda "haļava",tad bikses būs pilnas no laimes,a galvā pilnīga skaidrība par ko balsot.Lāčplēša teiktajā ir ļoti liela daļa patiesības...
999 20.09.2016 15:05
Rociet dziļāk Lačplēsis nav itin neko paveicis priekš Daugavpils, bet Bartaševičs saveda kārtībā pilsētu un daudz ko priekš Rēzeknes ir uzbūvējis,un tagad Lāčplēsis pielicis bikses smird uz visu Latgali un Rēzekni,skat lai no skaudības nenojūk prātā.
to to abe 20.09.2016 15:30
Nevajag manus vārdus formulēt pēc saviem ieskatiem un meklēt tajos leptu jēgu. Runa nebija par Bartaševiča, kā par politiķa, darbību, panākumiem un tml. Runa tikai un vienīgi par Daugavpils mēru kuram Rēzeknes ir kā vērsim sarkanā lupata. Par ko man balsot izlemšu pati un nevajag te nodarboties ar politisku antiaģitāciju un priekšvēlēšanu kompāniju! Tāds draņķīgais portāls kā 46.lv nav tam īsti laba vieta, jo neviens no īsti nelasa, baidos ka tavas pūles tā arī paliks nenovērtētas!
123
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"