46.lv » ОТКРЫТЫЙ ДИАЛОГ

«Открытый диалог»: с Гунтисом Трупавниеком, человеком, который вернулся на родину

Фото: 46.lv
Портал 46.lv совместно с телеканалом «Алиса Плюс ТВ» начали съемку нового сезона программ «Открытый диалог». Как и прежде, задача программы рассказать зрителям о самых актуальных темах города Резекне.

Комментарии (30-38/38)
un 01.04.2017 22:40
Vietējais 29.03.2017 20:31
Pareizi pateici,"x-ray",tacu atļaušos papildināt...Tādus kā "latgola",kas šeit esot mēģinājuši "izdzīvot un uzturēt Latgali" es sadalu vairākās kategorijās.Vieni ir nodzērušies,spēka gados ir dabūjuši mazturīgā statusu,un dirn pie pagasta pēc pabalsta.Otri ir "pietaisījuši" bērnus,un nodzer bērnu pabalstus vai arī vecāku pensijas.Treši nodarbojas ar naturālo saimniecību,lād valdību,taču joprojām nav sapratuši,ka ar naturālo saimniecību var tikai pabarot sevi,nevis pelnīt.Ceturtie turas pie amatiem pagastu un novadu struktūrās,un pie sāna ir naturālā saimniecība.Un tad ir kārtīgi saimnieki,kas visu šo laiku nav īdējuši,bet strādājuši no saules līdz saulei,un attīstijuši savas saimniecības konkrētās specializācijās.Viņi labprāt paplašinātos,taču apkārtējās zemes vietējie pļēguri sen jau ir pārdevuši un nodzēruši.Tās atrodas zviedru pensiju fondu rokās un tiek aizstādītas ar mežu.Tāpat viņiem ir problēmas atrast normālus strādniekus.Viena daļa ir līdz pirmajai algai,tad pazūd lai svinētu,citi atkal neies liet sviedrus un padarīt to "budzi" vēl bagātāku.
a pie kuras tu piederi ,.........
Vietējais 02.04.2017 10:55
un 01.04.2017 22:40
a pie kuras tu piederi ,.........
Pēc pareizrakstības likumiem,teikums jāsāk rakstīt ar lielo burtu.Konkrētajā gadijumā ir mēģināts veidot jautājumu,tātad beigās ir jāliek jautājuma zīme.Un tagad padomā "un",kurā no manis minētajām grupām esi atbilstošs...
juris 02.04.2017 18:00
Burkhards 01.04.2017 19:42
Cilvēks nevar būt nedz lojāls, nedz piederīgs Latvijas valstij, ja nepārvalda tās valsts valodu!
Varhut tu personigi ta doma ,jo esi parak jauns un kategorisks. Jauniba ir tada truukums , kas pariet.Galvenais arii glupums pariet.Es labi atceros tos laikus kad veikala teica, Govori po chelovecheski. Tas bij nepatikami un liecinaaja ka esi sastapies ar cuuku. Vai tad domaa ,ka pieprasijums cilvekam runaa latviski , skan skaistak. Nevar pavelet cilvekam lauzit valodu kuraa runa vinja tevs, mamma. Ta mes lejam udeni uz naida dzirnavam. Cilveki kuri nerunaa latviski ir brivi briiva Latvija. Demokrtiska Latvija.
x-ray 02.04.2017 18:26
Burkhards 31.03.2017 19:13
Cilvēks ir sajaucis virzienu - dzimtene bija jāmeklē aiz Zilupes. Cilvēks ar daudz/maz normālu inteliģences līmeni triju mēnešu laikā spēj apgūt jebkuru valodu. Runa ir par attieksmi. Latvisks vārds un uzvārds nebūt neliecina par piederību mūsu valstij!
Burkhard ,tu mazliet paglups vai kā??Ja cilvēks runā vienā valodā ,tas nenozīmē ,ka viņš nerunā latviski,latgaliski vai kāda citā valodā.Ko tad latviešus no Latgales sūtīt aiz Aiviekstes tilta??Vēl viens trollis ,kas mēģina dalīt cilvēkus pēc valodas zināšanām.
111 06.04.2017 19:59
vi sma sasli vot eto v meri na vibori kosmar
буга га 11.05.2017 23:55
juris 28.03.2017 17:22
praviljno , molodec vernulsja na dolzhnostj rukovoditeljaa, seljskogo chevota, udarenje na rukovoditelj. Primerno 6000. semej iz goroda rajona nahodjtsa v raznihh ugolkah mira , predpologaju rukovoditelej sredi nih mnogo.Kas vi dumjete oni mogut li s semjami vernutsa sjuda na neponjatnih uslovijah. Da teh por poka budut v gorode maxima, rimi i ih mejhije bratja tipo supernet. UVAZHAJEMIJE ZEMNEKI smogut svoju produkciju kushatj sami. Poskoljku cena 2 to i tri raza vishe. Ili prosto neproezvoditj.Crj tipa hartulj mozhet vernutj ljudej , no on dolzhen ubratj mega monstrov iz rinka. Pravda ego ili drugih prosto perejedut katkom dazhe v premom smisle slova. Gde progrmma kak i kogda chto budut deltj? ETO nado nado nado znajem.
О! Ганс ты уже ретировался на эту ветку))) А, как там фрицевские сапоги поживают? Лизанул ужо?)))
LŪRIĶIS 12.05.2017 12:03
x-ray 02.04.2017 18:26
Burkhard ,tu mazliet paglups vai kā??Ja cilvēks runā vienā valodā ,tas nenozīmē ,ka viņš nerunā latviski,latgaliski vai kāda citā valodā.Ko tad latviešus no Latgales sūtīt aiz Aiviekstes tilta??Vēl viens trollis ,kas mēģina dalīt cilvēkus pēc valodas zināšanām.
ŠIS TRUPOVNIEKS PATS IZSKATĀS UN IZKLAUSĀS PAGLUPS :)
*** 12.05.2017 14:02
Многие путают проблемы города и проблеиу государства, например миграция людей в другие страны - это не проблема конкретного города, а всей нашей Латвии! Люди уезжают из всех городов!
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"